Németh Kristóf: Tehetős és sznob pasi leszek

Korhatáros szerelem, Korhatáros Szerelem című sorozat premier előtti vetítése
Vágólapra másolva!
Németh Kristóf is szerepet kapott a Korhatáros szerelemben, Ónodi Eszter párját, Kovács Tamás karakterének apját alakítja. Vágyott rá, hogy újra a tévében szerepeljen, de mielőtt igent mondott volna a felkérésre, kikérte legfőbb tanácsadója véleményét - ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A felkérés után nem gondolkodott sokat, hisz rég vágyott már filmes vagy televíziós szereplésre, csupán kisfia véleményét kérte ki, mielőtt igent mondott.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Pontosan emlékszem a pillanatra, mikor két Billy Elliot-előadás közt megcsörrent a telefonom az Erkel Színház előtt. A Korhatáros szerelem casting directora hívott, majd elmesélt nekem egy történetet egy emblematikus apa figuráról, akiről már sok szó esett az első évadban, de még nem jelent meg a képernyőn.

A főszereplő fiú édesapja, Ónodi Eszter partnere, aki egyébként évfolyamtársam volt a Színművészeti Egyetemen, és azóta vagyunk jó kapcsolatban, de még sosem játszottunk együtt. Megmondom őszintén, nem gondolkodtam sokat, felhívtam rögtön a legfőbb tanácsadómat, a fiamat, a 11 éves Lőrincet" - mesélte az Origónak.

Kalamajkát okoz

Kisfiával követték az első évad eseményeit, így pontosan tudták, hogy melyik sorozatról van szó. „Elmondtam neki, hogy felkértek, majd izgatottan megkérdezte, hogy milyen szerepre.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Elolvastam a forgatókönyvet, és rögtön láttam, hogy ez egy olyan figura lesz, aki alaposan felborzolja a kedélyeket. A két szülő megjelenése alapból okoz majd némi kalamajkát, de emellett egy egészséges, és nagyon jófajta humor érződik mind a feleséggel, mind a fiúval való viszonyából - tehetős, külföldön élő, sznob pasiról van szó, amire igyekszem is rátenni néhány lapáttal" - mondta.

A harmadik komolyabb sorozatszerep

"Mikor még csak egy televízió volt Magyarországon, akkor is volt egy híres sorozat, a Szomszédok, amiben egy Kristóf nevű fiatalembert játszottam, de neki nem volt különösebb karaktere. Aztán, több mint tíz éven keresztül egy egész más csatornán, egy egész más sorozatban, egy egészen emblematikus figuraként láthatott az ország.

hisz olyan oldalamat mutathatom meg a közönségnek, ami nem olyan megszokott tőlem" - részletezte a Barátok közt korábbi Gézája.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Kifejezetten vágyott a visszatérésre, a TV2 képernyőjén pedig a sorozat mellett A legbátrabb párosban is bizonyít menyasszonyával, amit Máltán, nagy titokban forgattak.