Weisz Fanni kiborult, tiszta vizet önt a pohárba

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Szeretne közelgő esküvőjére koncentrálni, ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba Weisz Fanni. A modell egy bejegyzésben reagált ez elmúlt napok híreire.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt években nem nyilatkoztam családi ügyekben, van, aki igen. Mint bizonyára tudjátok, életem nagy napja közeleg, feleség leszek. Az izgatott készülődést, az esküvő előkészületeit a nevemmel teletűzdelt unalomig ismételt, figyelmet nem érdemlő nyilatkozatok és időzítve elővett vélt, vagy valós gazdasági hírek árnyékolják be. Azt vallom, hogy minden gondolat egyenlő, mindenki alkothat egyéni véleményt, sőt, ezt el is mondhatja, főleg ha kérdezik" - kezdi a bejegyzést.

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

"A tények pedig olyan dolgok, amelyekkel nem árt tisztában lenni. Tények: Ez az egyetlen instagram oldalam, amit kezelek. A régi oldalam hozzáférését több éve elvették, az ott közzétett tartalmakhoz nincs közöm, a nevemben közzétett írásokra semmilyen ráhatásom nincs, a meghirdetett eseményeken nem szerepelek.

A weboldalamhoz és az évekig használt e-mail fiókomhoz szintén nem férek hozzá. A családi vállalkozásomban és annak nevében semmilyen tevékenységet nem végzek évek óta. A gazdasági ügyek tisztázására jogi és könyvelői segítséget kértem. Mivel az ügyintézés számomra valamivel hosszadalmasabb (értsd: nem tudok telefonon felvilágosítást kapni, mindenért és mindenhová személyesen kell mennem), így a megnyugtató válaszokra egy kicsit várni kell" - írja.

"Ezek után pedig engedjétek meg, hogy az augusztus számomra az esküvőnkről szóljon" - zárja a sorokat a modell.