Bevonult az elvonóra a balhés tévésztár

DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party With Flo Rida - Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Luann De Lesseps attends DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party with Flo Rida on December 6, 2017 at The Magic Hour in New York City. Slaven Vlasic/Getty Images for Daily Mail/AFP
Vágólapra másolva!
Bevonult az elvonóra a New York igazi feleségei című realitysorozat sztárja, Luann de Lesseps, így a műsora felvételén sem tudott részt venni.
Vágólapra másolva!

A The Real Housewives of New York City, vagyis a New York igazi feleségei egyik szereplője, Luann de Lesseps nem fog részt venni a tizedik évad további felvételein, inkább a gyógyulására koncentrál egy rehabilitációs intézetben.

Luann de Lesseps Forrás: AFP/2017 Getty Images/Slaven Vlasic

Helyette kolléganője, Bethenny Frankel beszélt, elmondta, hogy a szereplők és a Bravo csatorna is maximálisan támogatják Lessepset, szerintük bátor lépés volt bevonulni az elvonóra az után, hogy az évad során végig alkoholproblémái voltak, a tavalyi karácsonyt pedig fogdában töltötte.

Lesseps családi okok miatt is tart egy kis szünetet, a férjével ugyanis válnak, és megállapodtak, hogy eladják New York-i otthonukat, a pénzből pedig egy alapot hoznak létre a két gyereküknek – a nő azonban állítólag inkább vett egy másik házat a pénzből, volt férje és a gyerekek be is perelték.