Idegesítő kisgyerek volt, de jókat mondott

Chandler Riggs as Carl Grimes - The Walking Dead _ Season 7, Episode 5 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Chandler Riggs as Carl Grimes - The Walking Dead _ Season 7, Episode 5 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Vágólapra másolva!
Chandler Riggs elmagyarázta, mi a baja a Walking Dead főszereplőjének.
Vágólapra másolva!

Chandler Riggs volt az elmúlt tíz év egyik legidegesítőbb gyerekkaraktere amerikai sorozatban, pedig erős volt a mezőny. Igazából csak az első pár évadban volt népszerűtlen, a vége felé már kiskamaszként kezdték megkedvelni a Walking Dead nézői, majd mire megszerették volna, a karakter gyötrelmes halált halt dramaturgiai okokból. Chandler Riggs ezt nehezményezte, szeretett volna forgatni még pár évet a világ egyik legnézettebb drámai sorozatában, de végül beletörődött, hogy ez lett a sorsa a figurának.

Forrás: © 2016 AMC Film

Most a sorozatbeli apja vonul vissza – legalább parciálisan – a zombiapokalipszis sújtotta világból, Andrew Lincoln csak pár részben lesz látható a következő évadban. Az még nem világos, hogy kinyírják-e a karaktert végleg, vagy Rick besokall, és modern remeteként elvonul, ahogy tette azt Luke Skywalker is réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.

Carl megformálóját erről a fordulatról is kérdezték a minap, de szerinte nem meglepő, hogy valaki magától otthagy egy sikersorozatot, ami ráadásul nagyon jól fizet. „El kell hagynia a családját. Ő Angliában él, a forgatás Georgiában zajlik, és neki minden évben hosszú hetekre el kellett hagynia a családot. Amikor elkezdtük a sorozatot, még csak egy gyereke volt, most kettő van, hét és tízévesek, azt hiszem" – magyarázta.

Ricknek annyi? Forrás: IMDb

„Úgyhogy, minden idő, amit a sorozat forgatásával töltött, kiesett, nem tudott ott lenni a gyerekek mellett. Őszintén úgy gondolom, hogy a családja igen boldog lesz azzal, hogy hazatér, és velük tud lenni minden percben" – vélekedett az ifjú Carl, azaz Chandler Riggs.