Megyeri Csilla furcsa fotókat kap, és napi ötvenszer beszél párjával

Ázsia Expressz Megyeri Csilla Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor egyik szereplője, Megyeri CSilla
Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor egyik szereplője, Megyeri CSilla
Vágólapra másolva!
A gyerekvállalás és a párkapcsolatának alakulása is téma volt a Fem3 délelőtti műsorában.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz szereplője öt éve él párkapcsolatban, de babát, esküvőt nem tervez még. „A párom, Zsolti, folyamatosan presszionál, ő kislányt szeretne. Én meg csajos nő vagyok, úgyhogy én is kislányt szeretnék. Két gyerkőcre vágyom... majd" – magyarázta dinamikusan a Fem3 Caféban.

Nemrég volt babalátogatáson, de nem törtek fel az anyai ösztönök. „Cuki a kislánya, édes, imádnivaló, de nem érzem magam készen az anyaságra" – jelezte.

Megyeri CSilla Fotó: Poyák Attila - Origo

Párját mostanában ritkábban látja. „Zsoltinak rengeteg dolga van Debrecenben... a biznisz az biznisz. Én meg próbálom Budapesten egyengetni az életemet. Az utóbbi időben nagyon sokat vitatkoztunk, így a szabadabb levegő jót tesz a kapcsolatunknak. Mi ugyanis majdhogynem a második héten összeköltöztünk" - emlékezett.

„Napi ötvenszer telefonálunk, de nincs féltékenykedés. Esküvőről nem beszélünk, babát akkor is vállalok, ha nem köt össze minket papír" - magyarázta. Mivel sok műsorban szerepelt már, a neten is megtalálják ismeretlen férfiak. „Érdekes képeket is szoktam kapni, nem is értem" – mondta erről, de nem részletezte a perverziós fokozatokat.