A tini mami elismerte, hogy drogozott a terhessége alatt

OK! Magazine's So Sexy NYC Event GettyImageRank3 People HORIZONTAL Looking At Camera Waist Up SMILING USA New York City One Person PORTRAIT Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities 2015 TV Personality Jenelle Evans PersonalityComplete FeedRout
NEW YORK, NY - MAY 13: TV Personality Jenelle Evans attends OK! Magazine's So Sexy NYC Event at HAUS Nightclub on May 13, 2015 in New York City. Robin Marchant/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Tini mamik 2-ben látott Jenelle Evans beismerte, hogy marihuánát fogyasztott a terhessége alatt, de azt is elmondta, hogy szerinte a gyereknek nem lett ettől baja.
Vágólapra másolva!

Az MTV realitysorozatából, a Tini mamik 2-ből ismert Jenelle Evans a The Brand című podcastadásban elmondta, januári szülése után pozitív lett a THC-tesztje, vagyis a marihuána fő hatóanyagát találták a szervezetében.

A realitysztár elismerte, hogy fogyasztott marihuánát a terhessége alatt, azt állítja, a betegsége, nyelőcsöve görcsei miatt volt szüksége rá. Azt is megjegyezte azonban, hogy a gyerek tesztje negatív lett, a gyermekvédelem is mindent rendben talált az első vizsgálatok alkalmával.

Jenelle Evans 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Robin Marchant

Evanst egyébként többször letartóztatták már drogbirtoklás miatt, Read Between the Lines: From the Diary of a Teenage Mom című könyvében arról vallott, hogy a legdurvább időszakában napi négy-öt adag heroint fogyasztott.

A podcastadásban azt mondta, ma már tiszta, ellenkező esetben nem tudna reggel ott ücsörögni a stúdióban, nem tudná etetni a gyerekét, és jócskán veszített volna a súlyából is.