Még lehet jelentkezni a a Virtuózokba

Kristóf Réka énekes lett a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor fináléjában az abszolút győztes.
Vágólapra másolva!
Meghosszabbított határidővel várja a tehetséges fiatalok jelentkezését a Duna Televízió Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsora. A pályázatokat az új határidő szerint február 20-án éjfélig lehet beküldeni.
Vágólapra másolva!

Bár a tehetségkutatóra Magyarországról és a határon túlról egyaránt szép számmal jelentkeztek, a közmédia továbbra is várja a műsorra jelentkezőket. Pályázni a mediaklikk.hu/virtuozok oldalon lehet, ahol az online jelentkezési lap kitöltésén túl a pályázóknak egy videót is fel kell tölteniük az előadandó zeneműről - közölte az MTVA.

Kristóf Réka énekes lett a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor fináléjában az abszolút győztes Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Virtuózokba azoknak a jelentkezését várják, akik kiválóan játszanak a klasszikus zene hangszereinek egyikén vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. Továbbá visszavárják azokat a versenyzőket is, akik az előző évadok válogatói során nem jutottak tovább, de ismét szeretnék megmérettetni magukat.

Ezúttal is három korcsoportban nevezhetnek a fiatalok: a Kicsik korcsoportjában 2003. június 1. és 2011. május 31. között született gyerekek mérhetik össze tudásukat. A Tinik korcsoportjában az 1998. június 1. és 2003. május 31. között született fiatalok indulhatnak, az 1993. június 1. és 1998. május 31. között született ifjak pedig a Nagyok korcsoportjának hangszeres mezőnyében bizonyíthatnak. A Nagyok korcsoportjának ének kategóriájába az 1990. június 1. és 1998. május 31. között született fiatalok küldhetik el nevezésüket.

A Virtuózok Magyarország első komolyzenei tehetségkutatója idén tavasszal a negyedik évadával kerül képernyőre.