Ismerős arccal erősít a Grace klinika

Animal Kingdom Tacos and Tequila Event GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
BURBANK, CA - MAY 15: Actor Scott Speedman at the Animal Kingdom Tacos and Tequila Event on May 15, 2017 in Burbank, California. 27011_001 Matt Winkelmeyer/Getty Images for Turner Image/AFP
Vágólapra másolva!
A több sorozatban látott Scott Speedman is csatlakozott a Grace klinika csapatához, de egyelőre nem tudni, hogy meddig marad.
Vágólapra másolva!

Még a Grace klinika mostani, tizennegyedik évadjában megjelenik egy új ügyeletes szépfiú Scott Speedman személyében, a szerepéről azonban egyelőre nem sokat lehet tudni.

Egyelőre csak vendégszereplőként tüntették fel, a színész jelenlegi sorozata, az Animal Kingdom viszont pont két évad között jár, és ott a karaktere súlyosan megsérült a második szezon végén – vagyis elképzelhető, hogy tudna hosszú távú munkát is vállalni, ha végleg kiírják.

Scott Speedman Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A TV Guide már azon spekulál, hogy Speedman milyen jól mutatna Ellen Pompeo, vagyis a figurája, Meredith Grey mellett, de ez tényleg csak találgatás.

Speedmant az Animal Kingdom előtt a Felicity-ben és a Last Resort – A belső ellenség-ben láthattuk hosszabban, de benne volt például Görög Zita vámpíros filmjében, az Underworld-ben is.