Újabb súlyos spekulációk a Trónok harca kapcsán

Trónok harca, Khal Drogo, Jason Momoa
Momoa a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
A Trónok harca története szerint Khal Drogo már rég meghalt, az őt alakító Jason Momoa azonban egyszer csak felbukkant a forgatási helyszínen. Mi dolga volt ott?
Vágólapra másolva!

A Khal Drogót játszó Jason Momoa nemrég újra megjelent a Trónok harca forgatásán, aminek a hatására a rajongók egyből el is kezdtek spekulálni, annak az esélyét latolgatni, hogy a rég halott dothraki visszatérhet-e valamilyen módon.

Az Entertainment Weekly kifaggatta az érintett színészt, aki csak nevetett a pletykákon: "Csak meglátogattam a producereket, találkoztam pár emberrel, alig voltam ott. Csak megnéztem a barátaimat munka közben, erre az újságokban megjelent, hogy Drogo visszatér. De hát ő halott! Nem térhet vissza, nem működne a dolog" – mondta, nem mintha egy halott feltámadására ne láttunk volna már példát a sorozatban.

Ettől függetlenül a színésszel simán felvehettek pár új jelenetet, akár egy álomban vagy hallucinációban is megjelenhet a karaktere.

Jason Momoa mint Khal Drogo Forrás: HBO

Momoa egyébként már tudja, hogy mi lesz a Trónok harca vége, és szerinte fantasztikus befejezésre kell számítani: "Ez lesz a legnagyobb dobás, amit valaha láttunk a tévében. Hihetetlen lesz!" – lelkendezett.