A szülés előtti félelméről mesélt Czippán Anett

Czippán Anett interjú - EZEKET HASZNÁLD
Czippán Anett ad interjút 2017 június 28-án
Vágólapra másolva!
A napokban megszületett Czippán Anett második kisfia, Soma. A műsorvezető a Mokkában mesélt először arról, hogy érzi magát a szülés után.
Vágólapra másolva!

"Ez a világmindenség, ahol mi most csücsülünk. Gyakorlatilag mi itt fészket vertünk, és még az sem érdekel minket, hogy mi van kint, mert

és igazából akkor teljes, ha itt van Oli, mert akkor érzem, hogy egy két fiús anyuka vagyok" - mesélte boldogan a Mokkában. A műsorvezető csütörtökig még a kórházban van, a napokban született meg kisfia. Mint mondta, voltak félelmei a szülés előtt, főleg amiatt aggódott, hogy hogyan lesz elég szeretete, ideje, milyen lesz majd két gyerekkel.

"Ez mindig egy ilyen félelem volt bennem a terhességem alatt, hogy ezt jól csináljam majd. Aztán megérkezett Olivér ide először, hozott ajándékot Somának és átölelt minket. Én átöleltem a két gyerekemet és onnantól kezdve tudtam, hogy ez egy hülye kérdés volt, ezzel foglalkoznom sem kellett volna, mert úgy tökéletes minden, ahogy van" - mesélte.

Soma mozgékonyabb, mint bátyja, ezt már a terhesség alatt is érezte, szerinte szuperül működnek majd együtt az életben, és olyan testvérek lesznek, ami példaértékű.