Hisztéria elleni teát kellett innia a Jóban Rosszban színésznőjének

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Folytatódott az Ázsia Expressz, Berkiék újabb kört nyertek.
Vágólapra másolva!

Az előző nap elsőként beérő, Ambrus Attila és Berki Krisztián alkotta páros az új távon késleltethette a riválisokat, Vietnam északi részén, egy faluban. Egy meghitt, útszéli teázónál, ami valójában csak egy rozoga kis asztal volt, különféle időtartam alatt elkészülő főzeteket kellett elfogyasztaniuk, és annyi percet várniuk, amennyi a tea mellé volt írva.

A grófnő és a parasztlány, ahogy Cseke jellemezte a párosukat Forrás: TV2

Muri Enikő és Fésűs Nelly nem örült, amikor az arczsugorító főzetet találta a neve mellett (a Viszkis és társa ezzel alighanem a két énekesnő viselkedésére utalt), de a hisztéria elleni teát nem ők, hanem Cseke Katinkáék kapták. Utóbbi tagadhatatlanul erősen extrovertált asszony, ha épp nem szól semmit, csak forgatja a szemeit, akkor is inkább olyan, mint egy szunnyadó vulkán.

Megyeriék (a háttérben) mentek az amulettért, a női páros meg szállást keresgélt Forrás: TV2

A végén Megyeri Csilláék értek be elsőként, ők mérkőzhettek meg a falunapon az egymilliót érő amulettért Berkiékkel, akik nagyjából a fél napot végiglazsálták. Több feladat volt, mindet Ambrus Attiláék nyerték, hol kitartással, hol ügyességgel, így ők lettek az első olyan páros, amely már két amulettet gyűjtött. Alább szavazzon!

Szavazzon!

Kinek drukkol az Ázsia Expresszben? Két párost is megadhat.