Ha nem védik meg a stábot, leáll az egyik legmenőbb sorozat

Vágólapra másolva!
A Narcos negyedik évadja van veszélyben, amióta szitává lőttek egy stábtagot.
Vágólapra másolva!

Pedro Pascal szerint a Narcost nem lehet úgy folytatni, hogy nem védi meg a produkció az összes stábtagot. A színész játszott a Mentalistában, a Trónok harcában, megy neki a szekér: a Narcosban ő alakítja Javier Peña DEA-ügynököt, aki a második évadban levadászta Pablo Escobart, majd a medellíni kartellről a cali kartellre váltott a harmadik évadban.

Mint korábban írtuk, Mexikóban lelőtték Carlos Muñoz Portalt, aki „location scout" volt több film és sorozat mellett, az ő feladata volt olyan helyszíneket feltérképezni, amelyek illeszkednek a forgatókönyvírók, producerek által megálmodott történetbe. Épp a Narcos negyedik évadjához keresett helyszíneket (ez a hírek szerint a mexikói Juarez drogkartell történetére fókuszál), amikor eltűnt: a golyókkal kilyuggatott testét San Bartolomé Actopan mellett találták meg, abban a tartományban, ahol a legmagasabb az országban a gyilkosságok aránya, csak júliusban 182 ember halt meg erőszakos módon.

A rendőrség nyomoz, a készítők pedig azon tanakodtak egy hete, ne tegyék-e Kolumbiába inkább a produkciót - az első három évadot ott forgatták, különösebb gond nélkül.