Agymenők-spinoff, pornó és szülőgyilkosság - tíz új sorozat szeptemberre

Maggie Gyllenhaal, The Deuce, Fülledt utcák
Vágólapra másolva!
Lassan véget ér a tévés uborkaszezon, szeptembertől beindulnak a magyar csatornák saját gyártású műsorai, de természetesen az Egyesült Államokban sem tétlenkednek. Jön a legfrissebb Star Trek, egyúttal annak paródiája is, érkezik az új Will és Grace, James Franco pornózni fog, miközben David Boreanaz és Freddie Highmore is visszatér a képernyőre. Íme, tíz izgalmas sorozat szeptemberre.
Vágólapra másolva!

The Deuce / Fülledt utcák

Bemutató: szeptember 10., HBO

Történet: A hetvenes, nyolcvanas évek New Yorkjának pornóiparába pillanthatunk bele: az üzletágat ekkoriban legalizálták, az ipari mennyiségű kokain és a HIV terjedése azonban erőteljesen formálta, a széria ezt a folyamatot mutatja be.

Szereplők: James Franco egy ikerpárt játszik, akiket Vincent és Frankie Martino ihletett, ők gengszterként szálltak be a szexiparba; Maggie Gyllenhaal egy örömlányt alakít.

Készítők: David Simon és George Pelecanos, ők korábban a Drót-ot és a Treme-et készítették együtt.

---------

The Orville

Bemutató: szeptember 10., Fox

Történet: Afféle Star Trek-paródiára számíthatunk, a történet a jövőben, 300 évvel később játszódik a Föld csillagközi flottájának felfedezőhajóján. A középpontban a kapitány áll, aki eleinte örül a kinevezésnek, de aztán megkapja első tisztnek a volt feleségét.

Szereplők: Seth MacFarlane magára osztotta a főszerepet, exnejét Adrianne Palicki játssza.

Készítők: A Family Guy alkotójának, Seth MacFarlane-nek az első élőszereplős sorozata.

---------

Star Trek: Discovery

Bemutató: szeptember 24., CBS

Történet: A Star Trek-franchise legújabb darabja, amely az eredeti, 1966-os sorozat cselekménye előtt tíz évvel játszódik, a központi hajó az Enterprise helyett a címbeli Discovery lesz. Annyi biztos, hogy itt is a klingonok lesznek a főgonoszok.

Szereplők: A The Walking Dead Sashája, Sonequa Martin-Green játssza az első tisztet, aki ember létére sok időt töltött a Vulcan bolygón, Spock apja, Sarek is nagy hatással volt rá. Jason Isaacs lesz a kapitány, Michelle Yeoh pedig egy másik hajó parancsnoka.

Készítők: Bryan Fuller (Hannibal, American Gods) a Star Trek: Voyager-rel kezdte a karrierjét, Alex Kurtzman (Az Álmosvölgy legendája, Hawaii Five-0) pedig a 2009-es Star Trek-film írója és producere volt, most összeálltak.

---------

The Good Doctor

Bemutató: szeptember 25., ABC

Történet: Egy dél-koreai sorozat remake-je, egy autista és savantszindrómás sebészről szól, aki a szakterületén zseniális, az életben azonban számos nehézséggel kell szembenéznie.

Szereplők: A dokit Freddie Highmore játssza, aki a Bates Motel lezárása után igazolt át az új sorozatba.

Készítők: David Shore, a Doktor House alkotója forgat újra egy fura orvosról, executive producerként a Hawaii Five-0-ból ismert dél-koreai származású színész, Daniel Dae Kim is benne van.

---------

Me, Myself and I

Bemutató: szeptember 25., CBS

Történet: Vígjátéksorozat egy üzletemberről, akinek három életszakaszát láthatjuk, megismerjük őt 14 évesen, amikor Los Angelesbe költözött, 40 évesen, amint a válását próbálja feldolgozni, illetve 65 évesen, amikor nyugdíjba vonul.

Szereplők: Jack Dylan Grazer (az új Az), Bobby Moynihan (Lánytesók) és John Larroquette (A titkok könyvtára) játssza a férfit a három életszakaszban.

Készítők: Dan Kopelman, aki a Már megint Malcolm-mal kezdte a pályáját, majd jött tőle a Miért ne Emily?, az Egy kapcsolat szabályai, a Galavant.

Lapozzon, ajánlunk még öt sorozatot!