Pár ártatlan ember kémbotrányba keveredett - szerencsére csak a tévében

Hamis zászló
Vágólapra másolva!
A magyar Fox csatorna egy izraeli thrillersorozattal indítja az őszt, augusztus 29-én érkezik a Hamis zászló, melyben pár ártatlan ember keveredik nemzetközi kémbotrányba. 
Vágólapra másolva!

A Hamis zászló című sorozat öt izraeli állampolgár történetét meséli el, akik váratlanul egy nemzetközi kémbotrány középpontjában találják magukat, az iráni védelmi miniszter elrablásával vádolják őket, amelyet a miniszter titkos moszkvai látogatása során követtek el.

A hírekben egymás után jelennek meg a neveik és útleveleik, valamint a biztonsági kamerák felvételein is őket vélik felfedezni az emberrablás időpontjában. Letartóztatják őket, durva kihallgatások várnak rájuk, miközben fogalmuk sincs, kiben bízhatnak.

A Hamis zászló egyik szereplője Forrás: Fox

"Hamis zászló kifejezéssel olyan akciókat jelölnek (például kémkedést vagy terrortámadást), amelyeket úgy tervelnek ki és hajtanak végre, hogy később mást gyanúsítsanak meg az elkövetéssel" – mondta a sorozat alkotója, Maria Feldman, hozzátéve, hogy az eredeti ötletet valós esemény adta, de ezt leszámítva az egész történet a képzelet szüleménye.

A Hamis zászló augusztus 29-én indul a Foxon, keddenként lesz látható.