Fűvel-fával csalhatta a nejét az ismert tévés

"The Cabin in the Woods" Greenroom Photo Op - 2012 SXSW Music, Film + Interactive Festival GettyImageRank3
AUSTIN, TX - MARCH 09: Producer Joss Whedon (R) and Kai Cole attend the World Premiere of "The Cabin in the Woods" at Paramount Theatre on March 9, 2012 in Austin, Texas. Karl Walter/Getty Images for SXSW/AFP
Vágólapra másolva!
Kitálalt Joss Whedon volt felesége, szerinte a férj folyamatosan csalta a tizenhat éves házasságuk alatt.
Vágólapra másolva!

A Buffy, a vámpírok réme és A S.H.I.E.L.D. ügynökei alkotója, Joss Whedon megkapta a magáét volt feleségétől, Kai Cole-tól, aki a The Wrap vendégposztjában számolt be férje sorozatos hűtlenkedéséről.

Szerinte a férfi fűvel-fával megcsalta házasságuk tizenhét éve alatt, miközben a feleségének folyamatosan azt mondogatta, hogy azért van jóban olyan sok nővel, mert az édesanyja feminista eszmékre nevelte.

Joss Whedon és Kai Cole 2012-ben, még együtt Forrás: AFP/2012 Getty Images/Karl Walter

Whedon a People magazinnak reagált, szerinte a volt felesége posztja tele van hazugságokkal vagy legalábbis elferdítve tálalt információkkal, ennél többet azonban a gyerekei és az exneje iránti tiszteletből nem kívánt mondani.

A rajongók egy része ezzel együtt hisz az asszonynak, a Whedonesque nevű rajongói oldal tizenöt év működés után hirtelen le is állt – konkrétan nem közölték, hogy a nő posztja miatt, viszont felkérték az olvasókat, hogy adakozzanak a Cole-nál is megállapított betegségben, a komplex poszttraumás stressz szindrómában szenvedők javára.