Visszatér a legendás showman, Kim Dzsongunnal is interjúzna

David Letterman amerikai tévés, showman, talk show host
David Letterman appears outside the 'Late Show with David Letterman' at Ed Sullivan Theater on April 2, 2014 in New York City/picture alliance
Vágólapra másolva!
David Letterman jövőre visszatér a képernyőre, a Netflixen indul egy új sorozata, amelyben Kim Dzsongunt is meginterjúvolná.
Vágólapra másolva!

David Letterman egy egyelőre hatrészes sorozattal tér vissza a műsorvezetéshez, az új szériában mélyinterjúkat fog készíteni, illetve a stúdión kívül is kalandozik majd, várhatóan külföldre is utazik.

A vendégek kilétéről egyelőre nem esett szó – a show is csak jövőre érkezik –, de Letterman azt mondta, Donald Trumppal és Kim Dzsongunnal is szívesen interjúzna.

David Letterman szakállal Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A műsorvezető 33 év után, 2015-ben hagyta ott késő esti talksow-ját, a The Late Show-t, azt mesélte, hogy azóta be sem áll a szája, mivel nem tudja kiélni magát a képernyőn. A visszavonulása óta tekintélyes szakállat is növesztett, arról egyelőre nem döntöttek a producerekkel, hogy az új műsor kedvéért levágatja-e vagy sem.

Letterman az amerikai televíziózás egyik legnagyobb alakja, véleményformáló szerepe, a közvéleményre gyakorolt hatása tagadhatatlan – munkásságáról itt írtunk bővebben.