Világhírű énekes szólt be az egyik legmenőbb showmannek

Apple Music Launch Party Carpool Karaoke: The Series With James Corden GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 07: Carpool Karaoke Series Executive Producer James Corden at Apple Music Launch Party Carpool Karaoke: The Series with James Corden on August 7, 2017 in West Hollywood, California. Joe Scarnici/Getty Images for Apple/AFP
Vágólapra másolva!
A Carpool Karaoke ötletgazdája, James Corden csak egy idióta kövér faszi Liam Gallagher szerint, az énekes soha nem menne el a műsorába.
Vágólapra másolva!

Az Oasisben megismert Liam Gallagher sosem a finom modoráról volt híres, mindenkihez van egy-két keresetlen szava – legutóbb James Corden showmant, a Carpool Karaoke ötletgazdáját osztotta ki.

Liam Gallagher az idei Pinkpop Festivalon Forrás: AFP/NurPhoto/Roberto Finizio

Az énekest senki nem hívta a Red Hot Chili Pepperst, Adele-t, Britney Spearst és más hírességeket felvonultató műsorba, ő azonban semmi pénzért nem is menne, legalábbis a GQ magazinnak ezt válaszolta a felvetésre.

"K*rvára nincs rá semmi esély, haver. Azzal a kövér faszival a Kevin and Perry-ből?" – mondta az újságírónak, mire az interjún jelen levő barátnője, Debbie Gwyther javította ki, hogy valószínűleg a Gavin and Stacey-re gondol, Corden abban szerepelt korábban.

Csak egy kövér faszi lenne? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Joe Scarnici

Gwyther hozzátette, hogy Gallagher nem is látta a sorozatot, de az énekes szerint nem kell belenéznie ahhoz, hogy tudja, nem tetszene neki. "James Corden egy f*szfej" – zárta a mondandóját.