Erdélyi Mónika saját műsorral tér vissza a képernyőre

Erdélyi Mónika
Vágólapra másolva!
Július 31-től minden hétköznap este a Cukrászok című műsorral tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika. A Chili TV legújabb produkciójában a műsorvezető az édesszájúak örömére a sütemények világába kalauzolja a nézőket.
Vágólapra másolva!

Számos új tartalommal vág neki a nyár utolsó hónapjának a Chili TV. Július 31-én kerül képernyőre a Cukrászok, hogy a hagyományos édességek mellett a legújabb sütemény-különlegességek receptjeit is elsajátíthassák a nézők. A szakma legjobbjai Erdélyi Mónika vezetésével engednek bepillantást a cukrászdák világába.

Forrás: Chili TV

"Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. A forgatások alatt kiderült,

Sok trükköt ellesek, és abban is biztos vagyok, hogy a nézők is kapnak majd ötleteket a mellett, hogy beleshetnek egy-két cukrászda kulisszái mögé. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett újhullámos édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk majd, de figyelünk arra is, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességek is készüljenek" - árulta el Erdélyi Mónika.

Gordon Ramsay is visszatér

A világ egyik legismertebb séfje lesz a nézők segítségére a Mindörökké Gordon epizódjaiban augusztus 5-től. Gordon Ramsay több évtizedes szakmai tapasztalatát megosztva segíti a tanulni vágyókat.

A braai mesteré-ben augusztus 2-től a grillezés legjobbját keresi a műfaj nagy mestere, Justin Bonello. Az afrikai szabadtéri főzés közben a versenyzők 8000 kilométert tesznek meg, ráadásul az alapanyagokat mindenki maga szerzi meg.

Nigella Lawson ezúttal a nyár legjobb receptjeit hozza el a Chili TV nézőinek, az augusztus 5-én induló Nigella Falatozója – egész évben nyári ízek című sorozatában. Augusztus 12-től pedig Heston Blumenthal a brit konyha remekeit mutatja meg a gasztronómia szerelmeseinek.

A csatorna egy hónapig kódolatlan lesz, erről itt olvashat bővebben.