Hat év után tér vissza a képernyőre a sorozatsztár

"Draft Day" New York Screening - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA New York City Arts Culture and Entertainment Attending Tom Welling Draft Landmark Sunshine Theater Screening
NEW YORK, NY - APRIL 10: Tom Welling attends the "Draft Day'" screening at Sunshine Landmark on April 10, 2014 in New York City. Andrew H. Walker/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Smallville főhőse, Tom Welling hat év után tér vissza a képernyőre, ráadásul újra képregényes sztoriba tart.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, az ifjú Superman, vagyis a Smallville-ból ismert Tom Welling ragaszkodik a DC univerzumához, hat év kihagyás után ugyanis a Lucifer-ben vállalt újra tévés munkát.

A harmadik évadban jelenik majd meg egy rendőrként, aki sok mindenben szöges ellentéte Lucifernek (Tom Ellis), ám nem kevésbé sármos, mint ő, így Deckerrel (Lauren German) kapcsolatban számíthat a címszereplő ellenszenvére.

Tom Welling 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Andrew H. Walker

Welling a Smallville vége, vagyis 2011 óta nem volt túl aktív, az eltelt időszakban csupán három filmben szerepelt, ezek voltak a Félelmetes nap, az Újoncok napja és a Válaszúton.

Korábban már megpróbált visszatérni a képernyőre, a Section 13-ben egy egykori CIA-ügynököt játszott volna, akire még a korábbiaknál is bonyolultabb feladatok várnak – ebből a projektből azonban nem lett semmi, a CBS a pilot alapján nem rendelt belőle sorozatot.