Bódi Sylvi egy éve letette az alkoholt

Interjú Bódi Sylvivel Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A modell őszinte vallomást osztott meg közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egy éve nem iszik alkoholt, de mint írja, korábban sem volt nagy ivó.

"Szeptemberben lesz egy éve, hogy nem ittam egy korty alkoholt sem. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem terveztem így, nem vettem a fejembe, hogy antialkoholista leszek. Nagy ivó sosem voltam, de a jó borokat kimondottan szerettem. Eleinte én sem értettem saját magamat, de nem akartam ezt túlgondolkodni, csak mentem azzal, amit akkor éreztem, azaz hallgattam a testemre. Az meg nem kívánta.

Elkezdtem figyelni a testem jelzéseit és azt éreztem, hogy nincs szükségem az alkoholra. Elkezdtem hallgatni a testemre, s akárhányszor megkínáltak valamilyen alkoholos itallal, nem csípöböl rávágtam a 'Kösz, nem kérek'-et , hanem megkérdeztem magamtól, hogy kell-e ez nekem, valóban kívánom-e?!"

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

"Aztán egymás után újra és újra ugyanaz a válasz jött, így nem töltöttem magamba a szeszt udvariasságból vagy csak azért mert mások is ezt teszik. Hát így lett az, ami most van. Úgy néz ki, megértem a változásra, s magától hagytam el egy olyan szokást, amelyre már nincs szükségem. Érdekes, hogy hogyan tud az ember egyik napról a másikra megváltozni, letenni valamit, elengedni egy-egy szokást" - írta.