Menő színésznő csatlakozott az Agymenők testvérsorozatához

Premiere Of Sony Pictures' "Ghostbusters" - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
HOLLYWOOD, CA - JULY 09: Actress Annie Potts arrives at the Premiere of Sony Pictures' "Ghostbusters" at TCL Chinese Theatre on July 9, 2016 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul az Agymenők testvérsorozata, az ifjú Sheldon nagymamájaként Annie Potts is csatlakozott a stábhoz.
Vágólapra másolva!

A geekek örülni fognak Sheldon nagymamájának, Annie Pottsnak, hiszen a színésznő leginkább az eredeti Szellemirtók-ból ismert – legújabban ő csatlakozott az Agymenők spin-offja, a Young Sheldon stábjához.

Annie Potts az új Szellemirtók premierjén Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A novemberben induló testvérsorozat gyerekként mutatja be az Agymenők főhősét, a kis Sheldont a Hatalmas kis hazugságok-ban látott Iain Armitage, az anyukáját pedig Zoe Perry fogja játszani.

Az iszákos és szabadszájú nagymama már az Agymenők-ben is megjelent egyébként, ott June Squibb alakította, itt azonban – érthető módon – fiatalabb színésznőre volt szükség.

Egy kép a Young Sheldonból Forrás: CBS

Potts a Szellemirtók mellett számos sorozatban is megjelent már, olyan szériákban láthattuk hosszabban, mint a Designing Women, a Sírig tartó barátság, az Isteni sugallat vagy A férfi fán terem.