Centiken múlt a Walking Dead kaszkadőrének élete

Vágólapra másolva!
A The Walking Dead forgatásán olyan súlyos fejsérülést szenvedett az egyik kaszkadőr, John Bernecker, hogy nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt. A rendezőasszisztens a rendőröknek mondott pár szót arról, hogy mi is történt valójában.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, egy súlyos forgatási baleset után a kórházban meghalt a The Walking Dead egyik kaszkadőre, a 33 éves John Bernecker.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy a férfi hat-hét métert zuhant egy betonfelületre, és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a kórházban már nem tudtak rajta segíteni, a család végül maga kérte a lélegeztetőgép lekapcsolását.

John Bernecker Forrás: IMDb

Most új részletek derültek ki a végzetes balesetről, legalábbis a TMZ úgy tudja, hogy Bernecker a Dwightot alakító Austin Amelióval forgatott egy emeleti erkélyen, ahonnan a kaszkadőrnek ki kellett esnie a forgatókönyv szerint.

Természetesen volt alatta védőszivacs, a férfi azonban elvétette az ugrást, és a betonnak csapódott. Matthew Goodwin rendezőasszisztens azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy Bernecker élete "pár hüvelyken" múlt – ami centiméterben kifejezve sem lehetett olyan sok, tekintve, hogy egy hüvelyk nagyjából két és fél centinek felel meg.

Az amerikai színészszakszervezet, a SAG-AFTRA még vizsgálja, hogy a produkció részéről történt-e biztonsági mulasztás.