Ördög Nóra már csak pár napot tölt Ázsiában

ördög nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra még Ázsiában van, de mint új posztjából kiderül, a végéhez közeledik az Ázsia Expressz forgatása.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető az elmúlt hetekben gyakran jelentkezett a Vietnamot, Laoszt, Kambodzsát és Thaiföldet átszelő, 5000 kilométeres, néha a dzsungelen átvezető útról, de mint írja, ma van az utolsó előtti forgatási napjuk, a végéhez közeledik az Ázsia Expressz forgatása.

Forrás: Ördög Nóra

"Most, hogy lassan a végéhez közeledünk - utolsó előtti forgatási nap!!! - szeretném megmutatni nektek azt a kis csapatot, akikkel együtt izzadtam reggeltől estig négy héten keresztül" - írta friss fotója mellé.

Hét páros vágott neki az útnak

Az útnak a Viszkis néven ismert Ambrus Attila Berki Krisztiánnal vágott neki, Cseke Katinka Pallavicini Zita őrgrófnővel, Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal. R. Kárpáti Péter a lányával, Kárpáti Rebekával utazott, de a csapattal tartott Kulcsár Edina és Csuti, valamint a Drágám, add az életed! győztes párja, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is.

A szabály szerint minden páros napi egy dollárral a zsebében kell hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint a magyar celebek, sztárok.

Ördög Nóra nem vállalta volna be a feladatot a családja nélkül, így Nánási Pál és két gyermekük is elkísérte.