Nagy öröm érte a csodálatos kémnőt

Actress Keri Russell poses on her star on the Hollywood Walk of Fame at the star unveiling ceremony, May 30, 2017 in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Robyn Beck
Vágólapra másolva!
A Foglalkozásuk: amerikai című kémsorozat főszereplője csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.
Vágólapra másolva!

Keri Russell, a kiváló Americans sorozat főszereplője igencsak meglepődött, amikor felhívták a hírrel. „Az első gondolatom az volt, hogy vajon tudnak valamit, amit én nem? Ez azt jelenti, hogy vége lassan a karrieremnek?" – tréfálkozott. „Ez azért lehet, mert amikor a Hollywood Boulevard sztárjaira gondolok, olyanok jutnak az eszembe, mint Judy Garland, vagy valaki tényleg híres. Tudom, hogy már nem vagyok húszéves, de ez lenne a karrierem csúcsa?"

Keri Russell Forrás: AFP/Robyn Beck

A színésznő egy rendkívül igényes és sokszor feszült drámai sorozatban szerepel évek óta, egy olyan nőt alakít, aki eljátssza, hogy rendes, kertvárosi, amerikai asszony, de valójában szovjet kém, és erről egy darabig csak férje tud – aki történetesen szintén orosz, és szintén be van szervezve.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Az első részek egyik fordulata, hogy kémelhárító ügynök költözik épp a szomszédjukba, később az okoz feszültséget, hogy el kell mondani a lányuknak, hogy az egész életük egy nagy hazugság. A 80-as években játszódó kémdrámát mostanában fedezte fel a szakma, egyre több jelölése és díja is van.