Rejtélyes betegségéről vallott a Modern család színésznője

Tv Sztárok, Sarah Hyland
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Actress Sarah Hyland attends InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Modern család-ból ismert Sarah Hylandet azzal piszkálták a neten, hogy túl sovány, most válaszolt a kommentelőknek.
Vágólapra másolva!

A Modern család Haleyjét, Sarah Hylandet sok kritika érte, miután az Instagram-oldalára kitett egy új fotót, amelyen a barátja által forgalmazott pólót reklámozta:

Ironikus módon a póló megvásárlásával pont egy zaklatás ellen küzdő szervezetet támogathattak a vevők, Hylandet viszont sokan piszkálták a kinézete miatt, többek között anorexiásnak nevezték, illetve arra biztatták, hogy egyen meg egy jókora hamburgert.

Hyland a Twitteren válaszolt egy hosszú posztban, azt írta, hogy egy rejtélyes betegség támadta meg, az elmúlt hónapokat ágyhoz kötve töltötte, így az izmai teljesen elhaltak.

Hozzátette, hogy számára sem jó érzés a tükörbe nézni, de részletekbe egyelőre nem szeretne bocsátkozni, talán majd egyszer jobban megnyílik az állapotával kapcsolatban. A teljes írás két részletben olvasható a Twitteren: