Összejöttek egy tévésorozatban, aztán a valóságban is

theatre award Horizontal
British actor Kit Harington (R) and British actress Rose Leslie (L) pose on the red carpet upon arrival to attend the 2016 Laurence Olivier Awards in London on April 3, 2016. / AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
Vágólapra másolva!
A szerelmeseket alakító színészeknél nem ritka, hogy a valóságban is összejönnek, főleg, ha nem filmben, hanem sorozatban játszanak, ahol értelemszerűen több időt kell együtt tölteniük. Többek között a Trónok harca, az Agymenők, a Doktor House, a Vámpírnaplók és a Szívek szállodája stábjában is találkozhattunk ilyesmivel, felelevenítünk most pár sztorit, bemutatunk néhány egykori vagy jelenlegi sztárpárt.
Vágólapra másolva!

Kit Harington és Rose Leslie (Trónok harca)

Havas Jon és Ygritte alakítói 2012-ben kezdtek el együtt dolgozni a Trónok harcá-ban, és azóta is együtt vannak. "Izland gyönyörű ország, az északi fény varázslatos, ilyen környezetben estem szerelembe. Ha valakivel amúgy is vonzódtok egymáshoz, ráadásul szerelmeseket játszotok, nem nehéz valójában is beleszeretni a másikba" – mondta Harington.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Anna Paquin és Stephen Moyer (True Blood)

Paquin és Moyer története azt igazolja, hogy létezik szerelem első látásra, hiszen már a próbafelvételek alatt felfigyeltek egymásra, a férfi később elmondta, hogy már a harmadik, negyedik forgatási napon tudta, hogy az élete hátralévő részét a nővel akarja tölteni. 2010-ben össze is házasodtak, 2012-ben ikreik születtek, máig együtt vannak.

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas

Kaley Cuoco és Johnny Galecki (Agymenők)

A sorozatban már összeházasodott, az életben úgy két évig titokban találkozgatott az Agymenők Pennyje és Leonardja. Az előbbit alakító Cuoco 2010-ben mesélt először arról, hogy nem akarták bevinni a forgatásokra a kapcsolatukat, ezért állandóan letagadták mindenki előtt, hogy együtt vannak. A nő ezt egyre nehezebben viselte, de szerencsének tartja, hogy békében el tudtak válni, sőt a mai napig jóban vannak.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Rachel Bilson és Adam Brody (A narancsvidék)

A sorozatban szintén az esküvőjükkel ért véget a történetük, a valóságban három közös évük volt – ez után mindketten újra kollégával jöttek össze, Bilson kilenc évre összekötötte az életét Hayden Christensennel, Brody pedig elvette Leighton Meestert. A fiú mindenesetre még sokáig emlékezett a kapcsolatra: amikor 2014-ben megkérdezték tőle, hogy milyen volt Bilsonnal csókolózni, azt felelte, élete egyik legjobb élménye volt.

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Amanda Edwards

Van még pár izgalmas sztorink, lapozzon a folytatásért!