Feltámadhat az Így jártam anyátokkal

Így jártam anyátokkal
Vágólapra másolva!
A 20th Century Fox TV szívesen feltámasztaná az Így jártam anyátokkal-t, ezt azonban nem lesz egyszerű összehozni.
Vágólapra másolva!

Mostanában rengeteg klasszikus sorozatot szedtek elő újra, az X-akták-tól kezdve A szökés-en át a Will és Grace-ig, elképzelhető, hogy az Így jártam anyátokkal története is folytatódik – legalábbis a szándék megvan rá.

Az idei upfrontson, vagyis a 2017/2018-as tévés évadot, a csatornák terveit bemutató eseményen a 20th Century Fox TV elnöke, Dana Walden az Így jártam anyátokkal lehetséges feltámasztásáról is beszélt: szerinte a sorozat még ma is világszerte népszerű, érdemes lenne egy új történetet elmesélni ugyanazokkal az alkotókkal és szereplőkkel.

Lecsúszhat még pár sör a MacLaren'sben Forrás: CBS

Ez azonban aligha valósul meg egyhamar, hiszen az alkotópárost, Carter Bayst és Craig Thomast jelenleg kizárólagos szerződés köti a rivális Sony TV-hez, és a színészek is eléggé elfoglaltak, a Tedet játszó Josh Radnor főszereplésével például ősszel érkezik egy új sorozat, a Rise.

Korábban volt már egyébként szó egy How I Met Your Father, vagyis Így jártam apátokkal című spin-offról is, azt Isaac Aptaker és Elizabeth Berger írnák – ők azonban közben showrunnerként is beszálltak korábbi sorozatukba, a Rólunk szól-ba, így valószínűleg ebből sem lesz semmi a közeljövőben.