Új Will és Grace: itt az első trailer!

Will és Grace, Megan Mullally, Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban már többször írtunk, az NBC idén ősszel 12 rész erejéig feltámasztja az eredetileg 1998 és 2006 között futott népszerű sitcomot. Most hozták nyilvánosságra az első hivatalos, teljes hosszúságú előzetest hozzá – örülhetnek a rajongók, több mint öt perc hosszú.
Vágólapra másolva!

A külön kisfilmnek is beillő önreflexív kedvcsináló úgy kezdődik, hogy a címszerepeket alakító színészek a folytatásra szóló tárgyalás végeztével épp távoznak az NBC-főnök irodájából, amikor Debra Messing közli a lelkes Eric McCormackkel, hogy neki bizony semmi kedve az egészhez.

McCormack ezt követően egy ügyes húzással a nosztalgiafaktorra építve veszi rá kolléganőjét, hogy meggondolja magát: leviszi a stúdióba, ahol egykor a sorozat epizódjait forgatták. A helyszínen persze megjelenik két további társuk, Sean Hayes (Jack) és Megan Mullally (Karen) is, majd az egész egy musicalbetét (!) előadásában csúcsosodik ki.

A közelgő új évadot az alkotók limitált hosszúságúnak tervezik (azaz a beígért 12 részen kívül több elvileg nem készül belőle), és a négy alapszereplőn kívül minden rajongó örömére az eredeti széria ötletgazdái, Max Mutchnick és David Kohan, illetve rendezője, James Burrows is visszatér.

A nyolc sikeres évadon keresztül közel 200 epizódot megért eredeti sorozat volt az egyik első tévés alkotás, amelyben központi karakterként meleg figura, illetve hozzá kapcsolódva több meleg karakter is feltűnt.