Hét erős nő, akik túlléptek a nehéz időszakon

drew barrymore
Stars walk the red carpet at the 74th Annual Golden Globe Awards, held at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. 08 Jan 2017 Pictured: Drew Barrymore. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 Golden Globe Awards , January 8, 2017
Vágólapra másolva!
A szülés utáni depresszió a hírességeket sem kíméli. Ez a hét erős nő azonban nemcsak szenvedett ettől a súlyos betegségtől, de képes volt legyőzni, utána pedig története megosztásával erőt adni és példát mutatni sorstársainak.
Vágólapra másolva!

Sarah Michelle Gellar a legutóbbi sztáranyuka, aki bevallotta, hogy szülés utáni depresszióval küszködött. Az egykori Buffy ma kétgyerekes édesanya, és az Instagramra a napokban kitett posztjában vallott róla, hogy az első baba születése után sok nőhöz hasonlóan ő is szenvedett.

„De segítséget kértem, és túlestem rajta, azóta pedig minden egyes napot ajándékként élek meg. Ti, akik szintén éppen átestek ezen,

és higgyétek el, hogy jobb lesz" – bátorította anyatársait a színésznő.

Chrissy Teigen topmodell korábban nem az Instagramon, hanem egy, a Glamour magazinban megjelent nyílt levélben szólt hozzá a témához. Luna nevű kislánya születése után ugyanis ő is depresszióba esett. „Már egyszerűen fáradt voltam tőle, annyira gyötrődtem. Arra sem volt elég energiám, hogy levigyem a kicsit sétálni.

– írta a modell, John Legend énekes felesége.

A folytatásért lapozzon!