Kevin Bacon óriási troll, elengedte magát egy tévéshow-ban

I love Dick, németországi premier, Kevin Bacon
Vágólapra másolva!
Kevin Bacon új sorozata május 12-én debütál az Amazonon, és ezt promotálandó a színész egy kicsit elengedte magát a Today show-ban.
Vágólapra másolva!

A széria arról szól, hogy egy vidéken élő középkorú házaspár mindkét tagja beleszeret ugyanabba a férfi professzorba, Dickbe. A sorozat címe az, hogy I Love Dick, amből a 'dick' a címszereplő nevén kívül angol nyelvterületen azt is jelenti, hogy f*sz.

A beszélgetés során a két műsorvezetőnő, Kathie Lee Gifford és Hoda Kotb rögtön céloz is rá, hogy ők nem mondhatják ki az adásban az alkotás címét. Erre Baconnek se kellett több, és ő viszont egy percen belül vagy tízszer elismételte.

A színésznek nyilván nehéz lett volna kikerülni, hogy úgy reklámozza a sorozatát, hogy közben nem mondja ki a címét, de azért látható élvezettel játszik rá a dologra. És ha a sok f*szozás az elején nem lett volna elég, az interjú végén Bacon Tourette-szindrómásként mondja el egymás után többször is a címet.

Ráadásul az e kettő közötti rész is meglehetősen pikáns, mivel jórészt a széria meztelen jeleneteinek felvételéről esik szó. Mindent egybevetve tehát érdemes lesz lementeni a fenti felvételt, hiszen ha már unjuk a dallasozást, Kevin Bacon kis ámokfutása is megteszi remek ivós játék gyanánt.