Rá sem ismerni a Star Trek sztárjára

null null Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment
Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment
Vágólapra másolva!
Drasztikusan új külsővel jelent meg Chris Pine a CinemaCon nevű eseményen Las Vegasban, ahol közelgő filmjét, a Wonder Womant promotálta.
Vágólapra másolva!

Az új Star Trek-filmekből ismert színész – ahogy a rendezvényen készült képeken látható – szinte teljesen kopaszra van borotválva: haja nagyjából olyan hosszú, 1-2 milliméteres lehet, mint a borostája.

Forrás: Angela Weiss / AFP

A Wonder Womanben egyébként Pine a Gal Gadot alakította főhősnő szerelmét játssza, a színésznő azonban nem volt ott Vegasban, hiszen nemrégiben született meg második gyermeke, egy újabb kislány.

Forrás: Angela Weiss / AFP

A színész így a film rendezőjével, Patty Jenkinsszel (A rém) pózolt, akivel később egy pódiumbeszélgetést is tartottak közösen.

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

A Wonder Womant természetesen a magyar mozik is bemutatják: június 1-től lesz látható. Ahogy az a film előzeteséből is kiderül, a filmben Pine még szokásos hajhosszával szerepel.