Ismert arccal erősít a Sons of Anarchy testvérsorozata

Sons of Anarchy Kemény motorosok Emilio Rivera
Vágólapra másolva!
Emilio Rivera megerősítette, hogy a Sons of Anarchy, Kemény motorosok spin-offjában is megismétli a szerepét, Marcus Alvarezt.
Vágólapra másolva!

Hónapok óta nem hallottunk a Sons of Anarchy testvérsorozatáról, akkor is csak annyit tudtunk meg, hogy egy sötét családi dráma lesz a törvényen kívüliekről, ezúttal latin-amerikai szemszögből.

Miután a címe Mayans MC lesz, nem meglepő, hogy az anyasorozatban már látott Mayans motoros banda vezetője, Marcus Alvarez is benne lesz a sztoriban – az azonban csak most vált hivatalossá, hogy ugyanaz a színész, Emilio Rivera fogja játszani, ő maga jelentette be az Instagramon:

Olyan szempontból ez plusz információ, hogy a spin-off így időben nem eshet olyan távol az eredeti sorozat cselekményétől, hacsak nem sminkelik át nagyon a színészt.

A forgatókönyvet egyébként Elgin James írja, aki fiatalkorában olyan zenekarok nyomában utazgatott az Egyesült Államokban, mint a Black Flag vagy az Agnostic Front, majd Bostonban letelepedve megalapította az FSU nevű antirasszista utcai genget, amellyel a skinhead és neonáci csoportok ellen harcolt – vagyis nem kevés tapasztalatot szerzett ahhoz, amiről a Mayans MC szól.