Stohl Andrást a földre küldte egy féltékeny szerető

Válótársak
Vágólapra másolva!
A Stohl alakította Sáfár Bálint már a Válótársak második évadjának 3. percében vérző orral végzi. Enyhén spoileres folytatás.
Vágólapra másolva!

November 17-én folytatja a Válótársakat az RTL Klub, a sajtó pár képviselője már láthatta az első két epizódot. A megszokott karakterek visszatérnek, mellettük Gryllus Dorka is felbukkan, az általa alakított figura Bálint és Dávid osztálytársnője volt egykoron a gimnáziumban. Hogy kivel alakít ki közelebbi viszonyt, és kivel fut össze (és együtt) az erdőben, arról nem árulnánk el részleteket.

Stohl karaktere ebben az évadban már nem lesz az a steril, mindig jól borotvált, gazdag fickó, akit megszokhattunk, kezdi elveszíteni a lába alól a talajt. A nőcsábász, gátlástalan hazudozó Bálint sem tudja pontosan, vissza akar-e menni feleségéhez, de azt biztosan érzi, hogy nem jó jel, hogy öccse (akit Nagy Ervin alakít) túl sűrűn bukkan fel a házában. De ettől függetlenül sóz be neki egy nagyot a Szabó Simon alakította katona, még az első rész elején, mutatjuk képekben:

Forrás: RTL
Forrás: RTL
Forrás: RTL
Forrás: RTL Klub

A jelenleg legjobb magyar dramedyben (nem mintha sok lenne az ilyen hazai sorozatokból) Dávid és Tamara kapcsolata tovább romlik, egyszerre aggasztó és igen szórakoztató jelenetekkel folytatódik a saga. Joci és Szonja viszonya is egy hullámvasút, de több hullámvölggyel, mint emelkedővel.

Kulka Jánost (aki apóst alakított az elsőben) a második évadban nem látjuk már, a holland eredetiben sincs benne, úgyhogy nem a betegsége miatt írták ki. Visszatér azonban Dr. Szatmári Dalma (Kovács Patrícia), és Leonóra is (Dobó Kata), aki felettébb buján néz, és – nem meglepő – intim viszonyt kezdemlényez majd egy férfi szereplővel.

Az első három perc kinn van a neten, itt megnézhető. Nyáron kinn voltunk a forgatáson, a cikket itt leli.