Mindhárom új sorozata bejött az HBO-nak

Westworld
A Westworld logója
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, bejöttek a fizetős tévécsatorna számításai idén ősszel indult új sorozataival kapcsolatban. Bejelentették, hogy folytatást kap mindhárom friss széria, a Westworld, a Válás és a Bizonytalan is.
Vágólapra másolva!

Mindez jó hír az új programigazgató, Casey Bloys számára, hiszen az HBO idei éve nem mondható tökéletesnek – Bakelit című zenés-kosztümös sorozatuk például elhasalt, a Trónok harca pedig a szokásosnál hosszabb pihenőre ment, csak jövő nyáron folytatódik.

A Westworld logója Forrás: HBO

A sci-fi, az akció és a western elemeit vegyítő Westworld, a Sarah Jessica Parker nevével fémjelzett válási fekete komédia, a Válás és egy fiatal afroamerikai nő hétköznapjairól szóló Bizonytalan egyaránt jó számokat hozott: az elsőt részenként átlagosan 11,7 millióan, a másodikat 4,4 millióan, a harmadikat pedig 3,2 millióan nézték.

Ennek köszönhetően mindhárom szériának bizalmat szavaztak a második évadra is: mindegyik tíz-tíz epizóddal folytatódik a jövőben, egyéb változások (a szereposztást vagy a showrunnerek személyét illetően) viszont nem várhatók.

Válás Forrás: HBO

Ami pedig az egyéb HBO-s sorozatokat illeti: 2017. január 15-én az Egyesült Államokba is megérkezik a nálunk már futó Az ifjú pápa, februárban pedig jön a Big Little Lies, Reese Witherspoonal és Nicole Kidmannel a főszerepben. Casey Bloys beszélt ezenkívül

a már véget ért kedvencek, az Aznap éjjel és A törvény nevében (True Detective) jövőjéről

is: állítása szerint ezek alkotói nagyban új ötleteken agyalnak, de még semmi biztosat nem fixáltak velük.