Megvan, mire költi nyereményét A konyhafőnök győztese

kONYHAFŐNÖK
Tudja, mire költi a nyereményt
Vágólapra másolva!
A konyhafőnök negyedik évadját Németh Ádám nyerte, övé lett a tízmillió forintos fődíj. A verseny eleje óta érezte, hogy van esélye a győzelemre, az elmúlt hetekben csak a műsorra koncentrált. Úgy érzi, erős ellenfél volt Márk, és már tudja, mire költi a nyereményt.
Vágólapra másolva!

Kezdetben jó kalandként gondolt a műsorra, de a verseny alatt végig arra koncentrált, hogy minél tovább eljusson, és a legjobbak közt végezzen.

„A munkáimat projektalapokon szervezem, így a forgatások időszakára kipörgettem mindent, csak A konyhafőnök-re koncentráltam. Itt nem arra gondolok, hogy a forgatás után receptkönyveket bújtam, hanem amikor hazamentem, lazítottam, feltöltődtem, hogy másnap ismét a legjobb formámat hozhassam. A pihenőidőmben kirándultam, sétáltam a városban, piacra jártam, és új ízeket fedeztem fel különböző éttermekben” – mesélte.

Végig nagyon bízott magában, a műsorra koncentrált Forrás: RTL Klub

A finálé napján úgy érezte, hogy meg fogja nyerni a szériát, az utolsó megmérettetésben olyan ételeket készített, amikben nagyon bízott. „A desszert például saját találmány, én fejlesztettem ki pár éve, és éreztem, hogy nyerő lesz.”

Márkot erős ellenfélnek tartotta Forrás: RTL Klub

„Márk erős ellenfél volt! Ezt a fináléban is éreztem, amikor a zsűri kóstolt, tudtam, hogy fej-fej mellett haladunk. Egyébként mi ketten az utolsó napokban nagyon összehangolódtunk. Együtt ebédeltünk, ugyanazt ettük, az öltözőben is együtt voltunk, zenét hallgattunk, cserélgettük a séfkabátjainkat, lelkileg is egy hullámhosszura kerültünk. Összességében bajtársi küzdelem volt a miénk, és nem nevezném harcnak, nem akartuk legyőzni a másikat, csupán a legjobb formánkat akartuk hozni” – mesélte az utolsó versenynapról.

Tudja, mire költi a nyereményt Forrás: RTL Klub

A tízmilliós nyereményből szeretné létrehozni a saját farmját, ahol kecskét tartana, és szőlővel, borászattal foglalkozna.

Szeretnék a gasztronómiai világában tevékenykedni. A gasztronómia sok területét megjártam már, és a megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni.”