Szakított a Kegyetlen játékok sztárja és szerelme

Ryan Phillippe, Paulina Slagter
Vágólapra másolva!
Habár azt hittük, ők lesznek az idei év egyik álomházaspárja, szakított Ryan Phillippe és menyasszonya, Paulina Slagter. A szerelmesek közel öt évet voltak együtt.
Vágólapra másolva!

A színész 2015 decemberében, mindössze néhány nappal újév előtt kérte meg joghallgató (de egy modell külsejével bíró) szerelme kezét, akivel 2011 óta jártak.

Az idei évre tervezett házasságkötés után Slagter rögtön három gyermek mostohaanyja lett volna, hiszen Phillippe-nek volt feleségétől, Reese Witherspoontól két (Ava már 17, Deacon 13 éves), Alexis Knapp nevű, szintén színész volt barátnőjétől pedig egy gyermeke született (egy Kai nevű kislány).

A pár tagjai 2014 decemberében Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Slagter azonban most megmenekült a pótmamai kötelezettségek elől. Azt nem tudni, miért került sor a szakításra, mivel hivatalosan egyik fél sem kommentálta az értesülést.

Ryan Phillippe-re rájár a rúd mostanában, hiszen szerelmi élete mellett szakmai élete sem alakul túl szerencsésen: Shooter című sorozatának bemutatóját többször is elhalasztották, először a dallasi, majd a további amerikai városokban történt lövöldözések miatt. De ha minden igaz, november 15-től végre láthatjuk.