Kórházas sorozatot készít az Agymenők sztárja

21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA California City Of Los Angeles ACTOR Award Television Show Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Shrine Auditorium Celebrities Screen Actors G
LOS ANGELES, CA - JANUARY 25: Actor Jim Parsons attends the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az ABC megrendelte a Lakeside VA pilotját, amelyet Jim Parsons produkciós cége, a That's Wonderful Productions készít.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons beszáll a sorozatkészítésbe, produkciós cégén, a That's Wonderful Productionsön keresztül gyártja a Lakeside VA című kórházas vígjátéksorozatot – vagyis egyelőre annak pilotját.

A történet egy háborús veteránok számára kialakított kórházban játszódik, a középpontban egy nem túl lelkes orvoscsoport áll, új főnökük azonban ki akarja hozni belőlük a legjobbat, egyfajta szupercsapattá képezve őket.

Jim Parsonsnak az Agymenők mellett is van dolga Forrás: AFP/Frazer Harrison

A projektet íróként Shelly Gossman (Saturday Night Live, Nevelésből elégséges) viszi, neki az édesapja vietnami veterán, és a húszas évei elején ő maga is dolgozott egy hasonló kórházban, így saját élményanyaga is van a történet megvalósításához.

Parsons executive producerként közreműködik, a munkáját társproducerként a Will és Grace-t és a Modern család-ot is jegyző Bill Wrubel segíti.