Csodás fotót ásott elő Sarah Michelle Gellar, az egykori Buffy

Sarah Michelle Gellar
Vágólapra másolva!
Hétfőn hétéves lett a Buffy, a vámpírok réme sztárjának kislánya. Gellar ebből az alkalomból nemcsak egy bűbájos fotóval, de egy hozzá illő megható szöveggel is nosztalgiázott egy sort.
Vágólapra másolva!

és rá kell jönnöm, hogy már teremtettem egyet" – olvasható a fénykép mellett, amelyen a színésznő hét évvel ezelőtt, karjában csecsemőkorú gyermekével látható.

A 2009-ben született Charlotte Grace Prinze édesapja a szintén színész Freddie Prinze Jr., akivel Gellarnek egy kisfia is született, a négyéves Rocky.

Érdekesség, hogy mindkét gyermek szeptember 19-én látta meg a napvilágot – a kis Rocky így biztos féltékeny egy kicsit, hogy neki nem írt ilyen gyönyörű sorokat az édesanyja (talán a későbbiekre tartogatja, hiszen a fiúcska nem biztos, hogy ilyen zsenge korában értékelni tudná a szívhez szóló üzenetet).

A színésznő és Freddie Prinze Jr. – akivel az 1997-es tinihorror, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán ismerkedtek össze, de csak három évvel később kezdtek el randizni, majd 2002-ben kötöttek házasságot – az egyik legharmonikusabban élő sztárházaspár. Sarah Michelle Gellar rendszeresen oszt meg családi és páros képeket erről az idillről az Instagram-oldalán, érdemes nyomon követni.