Különös dolgot mesélt Séf bácsi fia

Séf bácsi South Park
Vágólapra másolva!
A South Park Séf bácsija, vagyis Isaac Hayes nem magától hagyta ott a sorozatot annak idején – mondta az énekes-színész fia.
Vágólapra másolva!

Elindult a South Park huszadik évadja, a Hollywood Reporter ennek alkalmából közölt egy hosszú cikket, amelyben a két alkotón, Trey Parkeren és Matt Stone-on kívül más emberek is meséltek érdekes dolgokat a rajzfilmsorozatról.

Megszólalt többek között Isaac Hayes III is, a Séf bácsi hangját adó, 2008-ban elhunyt Isaac Hayes fia, elmondta, hogy az apja nem önszántából szállt ki a sorozatból.

Séf bácsi sokáig a South Park kedvelt figurája volt Forrás: Comedy Central

Eddig úgy tudtuk, Hayes azért hagyta ott a produkciót, mert berágott amiatt, hogy sok más vallás után a sajátját, a szcientológiát is kigúnyolták az alkotók az emlékezetes Tom Cruise-os epizódban.

A fia ehhez képest most azt mondta, az apja 2006-ban stroke-ot kapott, nem volt képes beszélni, és más dolgokat is meg kellett tanulnia újra. Nem volt tiszta az ítélőképessége sem, valaki más lépett ki helyette a South Park-ból – nem tudják, ki volt, de biztosan a szcientológia egyházhoz tartozott, Hayest ugyanis csak ilyen emberek vették körül abban az időben.