Csendes professzor lett a flúgos nyomozóból

2014 Tony Honors Cocktail Party - Arrivals GettyImageRank1 Topics VERTICAL USA New York City ACTOR Paramount Hotel Tony Shalhoub Arts Culture and Entertainment Attending Topix Bestof toppics Tony Honors Cocktail Party
NEW YORK, NY - JUNE 02: Actor Tony Shalhoub attends the 2014 Tony Honors Cocktail Party at the Paramount Hotel on June 2, 2014 in New York City. Bennett Raglin/Getty Images for Tony Awards Productions/AFP
Vágólapra másolva!
A Monk, a flúgos nyomozó címszereplője, Tony Shalhoub szerepet kapott egy új pilotban, a Szívek szállodája alkotójával dolgozik.
Vágólapra másolva!

A leginkább a Monk, a flúgos nyomozó-ból ismert Tony Shalhoub is csatlakozott a Szívek szállodájá-t is jegyző Amy Sherman-Palladino új projektjéhez.

Az 1950-es évek New Yorkjában játszódó The Marvelous Mrs. Maisel a címbeli Miriam Maiselt (Rachel Brosnahan) mutatja be, aki előre eltervezte az életét – hogy férje és gyerekei mellett a manhattani háziasszonyok kényelmes életét éli majd –, valami azonban közbeszól, ő pedig úgy dönt, hogy inkább kipróbálja magát stand-up komikusként.

Tony Shalhoub új munkát kapott Forrás: AFP/2014 Getty Images/Bennett Raglin

Shalhoub a lány apját játssza, egy egyetemi tanárt, aki csak a könyvekben és a tényekben hisz, egyébként pedig szeret magában elmélkedni, csak akkor nyitja ki a száját, ha muszáj.

Shalhoub a Monk, a flúgos nyomozó-ért egy Golden Globe-ot és három Emmy-díjat is kapott, és a két díjra együtt még további kilencszer jelölték. Azóta is láthattuk több sorozatban, rövidebb-hosszabb ideig benne volt a We Are Men-ben, a Jackie nővér-ben, a BrainDead-ben.