Hamarosan rajtol a TV2 gasztrocsatornája

Bereznay Tamás
Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án elindul a Chili TV, a gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál.
Vágólapra másolva!

Szeptember 26-án 19 órakor az Ízes Élet – Négykezes debütál Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát mutat ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, de tematikus adások is segítik a főzni vágyókat.

Forrás: EVA/Eva

"Ha valaki azt kérdezte volna egy évvel ezelőtt, hogy mi a legtitkosabb álmom, akkor azt válaszoltam volna, hogy egy saját műsor. Az, hogy ráadásul a konyhában mozoghatok, az érzeteimet, élményeimet, és azokat a dolgokat oszthatom meg a nézőkkel, amiket én megéltem, tapasztaltam, az külön öröm. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy olyan profi séf oldalán tehetem, mint Pataky Péter, akivel fantasztikus együtt dolgozni" – mondta Marton Adrienn.

"Adri kedves lány és nagyon jól kiegészítjük egymást. Míg ő az egészségesebb fogásokért felel, én a tőlem már megszokott, ízes, magyaros vonalat képviselem majd. Adri a műsorban még számomra is bebizonyítja, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Én pedig igyekszem mindenben segíteni, hiszen éttermi konyhában már nagyobb rutinom van" - tette hozzá Pataky.

Bereznay Tamás visszatér a képernyőre

Szeptember 26-án az Ízes Élet – Négykezes után, 20 órától Bereznay Tamás vadonatúj műsora is bemutatkozik. A Kézzel Írott Receptek-ben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

Forrás: TV2

"Nálam is van pár, már elsárgult papíron lévő családi recept a konyhában. Szerintem mindenkinek a gyerekkorából van egy-egy étel, vagy íz, ami meghatározó valamiért és rögtön tud hozzá kapcsolni egy-egy jelentős családi eseményt, történetet.

mit mesél el egy-egy fogás, ezért válik igazán izgalmassá a Kézzel Írott Receptek" – árulta el Bereznay Tamás, akihez sztárvendégek is érkeznek majd egy-egy generációk óta öröklődő családi recepttel.

A saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást - közölte a csatorna.