A 100 legjobb nő a tévéből: Deborah Ann Woll

Deborah Ann Woll
Vágólapra másolva!
A sikert persze az HBO vámpíros sorozata hozta meg neki, a True Blood után a Daredevilben kapott fontosabb szerepet. Ha már egy vérszívó lény elkap minket egy sötét sikátorban, akkor mindenképp ő legyen az!
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez az 57. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: hbo

Heti szépségünk 1985-ben született Brooklynban, New Yorkban, ír és német ősökkel rendelkezik. Apja építész, anyja tanár. Gyerekkorában színészetet, táncot tanult, zongorázni is küldték, majd a Dél-Kaliforniai Egyetemen diplomázott.

Forrás: hbo

Eredetileg szőke, de 14 évesen vörösre festette a haját. Rita Hayworth és Katharine Hepburn játéka, személyiség volt rá hatással. A True Blood előtt már volt tízéves színházi gyakorlata, a londoni Royal Academy of Dramatic Arts hallgatója is volt egy időben.

Forrás: hbo

A sikert persze az HBO vámpíros sorozata hozta meg neki, a True Blood 2008 és 2014 között futott, még abban az időszakban, amikor a vámpírok menőbbek voltak a tévében a zombiknál (a Waking Dead feltűnése óta trónfosztottak lettek a vérszívók, az élőhalottak uralkodnak). Heti kedvencünk Jessica Hamby karakterét vitte, 71 részben tűnt fel.

Forrás: hbo

Epizódszerepei voltak a Vészhelyzetben, a Helyszínelőkben, a Mentalistában, a Különleges ügyosztályban, A nevem Earl két részében is szerepelt. 2015-ben a Daredevil castingján szerepelt sikerrel, a sorozatban 27 epizódban volt látható. A neves Screen Actors Guild Awardon kétszer jelölték, nyerni még nem sikerült, de ami késik, nem múlik. Amíg nem nyer, nézegessük képeit!

Deborah Ann Woll Forrás: AFP/2013 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ethan Miller
Forrás: AFP/2014 Getty Images/D Dipasupil
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Cindy Ord
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant
Forrás: AFP
Forrás: AFP
Forrás: AFP/Getty Images