Nagyot nőtt Dwayne Johnson kislánya

Dwayne Johnson
Vágólapra másolva!
A pankrátorból lett színész és barátnője, Lauren Hashian első közös gyermeke, Jasmine 2015 decemberében született. A Szikla azóta is rengeteg imádnivaló fotót és videót osztott meg róla – íme a legújabbak!
Vágólapra másolva!

Dwayne Johnson mindig is nagyon aktív volt közösségi médiás felületein: szinte minden új infót itt oszt meg először a filmjeiről rajongóival, és szerencsére magánéletébe is gyakran nyerhetünk bepillantást.

Természetesen tavaly született kislányáról is folyamatosan érkeznek a képanyagok, így nyomon követhetjük nemcsak azt, milyen édes a csöppség, de azt is, milyen nagyot nőtt december óta.

Az első fotókon a baba még csak akkorának tűnik, mint egy mogyoró, a Szikla hatalmas mellkasán, de szerencsére szépen fejlődik.

A legújabb képen pedig tisztán látszik, milyen különleges a külseje, hiszen édesapja fekete bőre mellett édesanyja kék szemeit örökölte (a fénykép bónusza, hogy a képaláírás szerint a kislány éppen apukája nyakába kakil rajta). Még több bűbájos fotóért érdemes felkeresni nemcsak a sztár, hanem a gyermek édesanyjának Instagram-oldalát is!