Visszatér az elvonóra Chevy Chase

Chevy Chase
Vágólapra másolva!
A Vakáció-filmek sztárja már pályája elejétől kezdve küzd függőségeivel. A nyolcvanas években járt is már rehabon – most ismét szükségessé vált egy kezelés.
Vágólapra másolva!

A 72 éves Chase a minnesotai Hazelden Addiction Treatment Centerbe vonult be alkoholproblémái miatt, ahol – szóvivője szavai szerint – „újrahangolják" egy kicsit a gyógyulás érdekében.

A sztár a nyolcvanas években megjárta már a hírességek elvonójaként ismert Betty Ford Klinikát: akkor fájdalomcsillapító-függősége miatt kezelték.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Chevy Chase második házasságának is szenvedélybetegsége vetett véget, hiszen a hetvenes évek végén súlyos kokainfüggőségben szenvedett (állítólag több mint napi két grammot vett magához orron át).

Az 1989-es Karácsonyi vakációban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A drogozás és az alkoholizmus mellékhatásai miatt (megalománia, paranoia, zavarodottság) Chase pályája sem alakult a várakozásoknak megfelelően: a kilencvenes évek közepe óta nem készített említésre méltó filmet. Mostanában a Balfékek című sorozatban láthattuk, innen azonban 2014-ben távoznia kellett, mivel összekülönbözött az ötletgazdával.