Tíz éve elhunyt apjára emlékszik a tévés krokodilvadász lánya

Steve Irwin
Steve Irwin
Vágólapra másolva!
Tíz évvel ezelőtt, 2006. szeptember 4-én hunyt el az egész világ kedvenc krokodilvadászaként ismert ausztrál tévés és természetvédő, Steve Irwin. A szomorú évfordulóról lánya, az azóta 18 évessé serdült Bindi Irwin Instagram-oldalán emlékezett meg.
Vágólapra másolva!

Az elsősorban Krokodilvadász című sorozatával ismert Steve Irwin éppen egy Ocean's Deadliest című tévés dokumentumfilmhez forgatott víz alatti felvételeket, amikor megtámadta egy óriási mérges rája, melynek döfésébe a férfi belehalt – mindössze 44 éves volt.

Steve Irwin Forrás: Justin Sullivan / Getty Images North America / AFP

Édesapja halálakor Bindi Irwin nyolcéves volt, azóta viszont sok mindenben a lelkes természetvédő, tévés és állatkertvezető örökébe lépett. A jelenleg 18 éves lány műsorvezetőként és természetvédőként egyaránt tevékenykedik, ezenkívül színészi karrierbe is kezdett, az amerikai nézők pedig a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben is drukkolhattak neki (amit meg is nyert).

Bindi Irwin idén májusban egy premieren Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Bindi Irwinnek még mindig nagyon hiányzik az apukája – erről az a tucatnyi régi fotó és egyéb bejegyzés tanúskodik, amelyet rendszeresen elhelyez Instagram-oldalán.

You'll be my hero for my entire existence. I love you more than words can describe.

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által közzétett fénykép,

Az ifjú sztár természetesen édesapja halálának tizedik évfordulójáról is megemlékezett.

– olvasható amellett a bájos fénykép mellett, amelyen azt láthatjuk, hogy Steve Irwin alkarján tartja a még csecsemő Bindit.