Szadista lenne a Trónok harca szereplője?

Trónok harca, Sansa, Sophie Turner
Vágólapra másolva!
Habár a sorozat legutóbbi évadának már jó ideje vége, még mindig jó nosztalgiázni, és a nézőket persze mindennél jobban érdekli a közelgő, ám sajnos még igen távoli hetedik évad. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari expón tartott múlt heti panelbeszélgetésen hatalmas tömeg gyűlt össze kíváncsiskodni.
Vágólapra másolva!

Az eseményen a két ötletgazdán, David Benioffon és D.B. Weisson kívül a széria sok sztárja is megjelent (köztük Liam Cunningham, John Bradley, Nathalie Emmanuel, Conleth Hill, Sophie Turner, Iwan Rheon, Isaac Hempstead Wright, Faye Marsay és Kristian Nairn), és mindannyian meséltek valami érdekeset.

Benioff, Weiss, Miguel Sapochnik rendező és Liam Cunningham színész a Comic-Conon Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Benioff például elmondta, hogy azért kell a szokásos április helyett ezúttal egészen jövő nyárig nélkülöznünk a folytatást, mert meg kell várniuk, hogy lehulljanak a fák levelei, a múlt szezon végén ugyanis kiderült, hogy megérkezett az a tél, ami egész eddig mindig csak közelgett. A forgatást így nagyjából jövő februárban fogják tudni befejezni, ez pedig nem teszi lehetővé, hogy az utómunkálatokkal a nyár előtt elkészüljenek.

Kristian Nairn az eseményen Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A legnagyobb tapsot és éljenzést a megjelentektől a Hodort alakító Kristian Nairn kapta, akitől a nézőknek az elmúlt évadban szomorú búcsút kellett venniük.

Nemrégiben egy Los Angeles-i hotelben például mindegyik ajtótámaszra rá volt írva, hogy 'hodor'. A szóban forgó jelenet valóban hihetetlen jól meg volt írva és rendezve, de akkor sem számítottam ekkora érzelemkitörésre" – mondta a színész, a Hodor halálát érintő rajongói fogadtatásra célozva.

A múlt helyett Sansa megformálója, Sophie Turner a jövő felé fordult, és izgalmas jóslásokba bocsátkozott. „Nem hiszem, hogy Sansa úgy érzi, Jon alkalmas Deres és egész Észak vezetésére. Szerinte nincs meg benne a megfelelő intellektus, tudás és tapasztalat – tőle eltérően. És ezzel egyet kell, hogy értsek. Jonnak csodálatos a jelleme, van ereje meghozni az elkerülhetetlen döntéseket, de hogy ez vajon hasznára válik-e bárkinek, az már egy másik kérdés" – elmélkedett a színésznő.

Gyilkos és áldozata: Sophie Turner és a Ramsay-t játszó Iwan Rheon Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Turner elárulta azt is, hogy miután karaktere az évad végén Ramsay meggyilkolásával megtapasztalta a vér ízét, valószínűleg nem kevés átalakuláson megy majd keresztül. „Azt nem tudom, hogy ezzel valódi vezetővé érik-e, vagy csak totál szadista lesz, de hamarosan megtudjuk" – nevetett a húszéves sztár.

Annak azonban nem örült annyira, amikor egy rajongó felvetette: most, hogy kiderült, Jon és Sansa valójában nem (fél)testvérek, talán lehetnének férj és feleség.

– fenyegette meg mókásan az alkotókat.

A panelbeszélgetésen ezenkívül nyilvánosságra hoztak két videót is. A hatodik évad bakiparádéját tartalmazó felvételt már korábban bemutattuk, egy másikon pedig a hetedik évad már most zajló előkészületeit láthatjuk.