A nap sorozatképe: durva poén a tévés fesztiválon

Vágólapra másolva!
A napokban rendezik a Comic-Con fesztivált, sajnos nem Budapesten, hanem San Diegóban. Minden film-, sorozat- és képregény-rajongó álma, hogy egyszer eljusson oda, hogy személyesen találkozzon kedvenc színészeivel, rendezőkkel, írókkal.
Vágólapra másolva!

A képen Jeffrey Dean Morgan látható, aki a Walking Dead jelenlegi főgonosza a sorozatban: azzal a szögesdróttal körbetekert baseballütővel jelent meg a népünnepélyen, a Comic-Conon, amely jelentős szerepet kapott a legutóbbi rész legvégén, ezzel trancsírozta szét vélhetően egy főszereplő karakter agyát.

Jeffrey Dean Morgan és a hírhedt baseballütő Forrás: AFP/2016 Getty Images

Mivel a rajongók nem tudják, kivel végzett a Jeffrey Dean Morgan alakította bandavezér, ez a húzás csak arra volt jó, hogy fokozza az érdeklődést, és garantálja, hogy még több nézője legyen a szériának visszatéréskor.

Amúgy a nagy volumenű forgatások egyik legnagyobb rizikója, hogy valamelyik stábtag idő előtt kikotyogja a titkot, a The Walking Dead csapata viszont ennek ügyesen elébe ment, ugyanis nem kevesebb, mint tizenegy verziót forgattak le Negan halálos csapásából.

A hatodik évad fináléjában Carl, Rick, Michonne, Eugene, Maggie, Sasha, Daryl, Arron, Rosita, Abraham és Glenn néztek farkasszemet a halállal, és a The Hollywood Reporter forrásai szerint mindegyik szereplővel felvettek egy-egy haláljelenetet. Ezt követően pedig csak a producerek, a rendező és a vágók tudhatják, hogy kinek a halála fog bekerülni a hetedik évad első epizódjába.