Egymillió dollárt ajánlott fel Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Zöld utat kapott az NBC-nél az a táncos tehetségkutató műsor, a World of Dance, aminek a színész-énekesnő az egyik executive producere. Már el is készült az első kedvcsináló videó.
Vágólapra másolva!

Az még bizonytalan, hogy a jelenleg a Shades of Blue című zsarusorozatban látható sztár a műsorban a kamerák előtt is megjelenik-e – erről a későbbiekben születik döntés. Hivatalos leírása szerint a World of Dance példátlan az eddigi táncversenyek történetében, hiszen győztese nem kevesebb mint

egymillió dollárral lesz gazdagabb.

A show-ba szóló táncosok, duók és csapatok egyaránt jelentkezhetnek, és – ahogy azt az alábbi felhívásban maga J.Lo mondja el nekünk – bármilyen műfajban megmutathatják tudásukat, legyen az balett, társastánc, modern tánc vagy hiphop. Korhatár és egyéb megkötés sincs: szívesen látják a gyerek és a felnőtt, a profi és az amatőr jelentkezőket is.

A versenyre való jelentkezés már meg is kezdődött: a megmérettetésre online lehet jelentkezni, a válogatók pedig külön meghirdetett események keretében zajlanak majd. A táncosok három kategóriában versenyeznek: lesznek 16 éven aluliak, 16 éven felüliek és csapatok.

„Ez egy,

lesz, amely a tánc által képviselt nyers érzelmeket és szenvedélyt mutatja be. Nagyon izgatott vagyok, hogy a World of Dance csapatával dolgozhatok, akik felbecsülhetetlen hatással vannak a táncos közösségre, hiszen kivételes lehetőséget biztosítanak számukra, hogy valóra váltsák az álmaikat" – nyilatkozta Jennifer Lopez.

A tánc által képviselt nyers érzelmekről és szenvedélyről J.Lo is tudna mesélni Forrás: Dennis Van Tine / NurPhoto / AFP

Az NBC-nek nem ez lesz egyébként az egyetlen, sztárokkal dúsított táncos realityje a közeljövőben, hiszen hamarosan jön a Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum nevével fémjelzett, egyelőre cím nélküli táncversenysorozat is, amelynek Dewan Tatum lesz a zsűrielnöke és egyik mentora, de férje is feltűnik majd valamilyen formában.