Örülhetnek a telenovellák szerelmesei, rajtol az Izaura TV

Muñeca Brava, Vad Angyal
Vágólapra másolva!
Augusztus 14-én 20 órától, a TV2-csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének következő lépéseként az Izaura TV is útjára indul, a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján. A romantikus sorozatok csatornája a telenovellák rajongóinak tévépremierekkel és népszerű sorozatsztárokkal is kedveskedik. Számos műsor mellett a Szulejmán sztárját is elhozza, aki újdonsült szerepben látható a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Augusztus 14-én indul az Izaura TV, a telenovella-csatorna. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait - közölte a TV2-csoport. A régi klasszikusok mellett, mint a 90-es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal, országos premierekkel is erősít a csatorna.

Visszatér a Vad Angyal Forrás: Muñeca Brava

Vasárnap 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője, amelyet két további premiersorozat is követ: 21 órától a Victoria, a rabszolgák megmentője, 22 órától pedig A fekete özvegy debütál a hazai közönség előtt. Az éjszaka királynője című török sorozatban, a Szulejmán népszerű sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel, egy szerelmi háromszög drámájába bonyolódhatunk.

A fekete özvegy is debütál a magyar nézők előtt Forrás: La Viuda Joven

"A TV2 Csoport határozott célkitűzése egy minden nézői igényt és célcsoportot kiszolgáló csatorna-portfólió felépítése a következő hónapokban, amelynek része az Izaura TV elindítása is.

nálunk futottak az ország legnézettebb romantikus sorozatai. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt kiterjesztve, egy 24 órás csatornát hozunk létre, amelynek egyedülálló, nemzetközi sikerprodukciókat bemutató műsorkínálatára a telenovellák rajongói már régóta vártak. Célunk, hogy a csatorna rövid időn belül a műfaj kedvelőinek első számú választásává váljon" - mondta Fischer Gábor, a TV2-csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Három új csatorna a kínálatban

A TV2-csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. A sort az Izarua TV kezdi. A MinDig TV Extra fizetős kínálatába pedig a TV2 Csoport portfóliójába tartozó további új csatornák is bekerülnek. Elsőként a nagy sikerrel indult filmcsatornát, a Mozi+-t láthatják majd a nézők, amely a MinDig TV Extra Alapcsomagjában lesz elérhető augusztus 1-jétől.