Alapszereplő tér vissza az Éjjel-nappal Budapestbe

Éjjel-Nappal Budapest, az RTL Klub napi sorozata, Udvardy Rita
Vágólapra másolva!
Új külsővel tér vissza két év szünet után Rita, az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A szőke lány a kezdetektől másfél évig volt az RTL Klub képernyőjén.
Vágólapra másolva!

"Jó érzés volt visszatérni, de sokkal jobban izgultam, mint amikor elkezdtük a sorozatot. Aggódtam, hogyan fogadnak majd a többiek, milyen lesz ismét kamerák előtt szerepelni. Szerencsére úgy alakult, hogy azokkal a szereplőkkel forgathatok, akikkel annak idején, vagyis Joe-val, Marcival, Kristóffal és a többiekkel. Lali szinte kivirult, hogy visszatértem, igaz ő mindig előadja, hogy mennyire odavan értem, de szerintem ezt nem gondolja komolyan" - mondta Rita.

Rita visszatér az Éjjel-nappal Budapestbe Forrás: RTL Klub

"Két évvel ezelőtt megműttettem az orromat. Ez nem a képernyő miatt, és nem a negatív beszólások miatt történt, hanem mert tizenkét éves korom óta elégedetlen voltam vele. Évek óta terveztem a műtétet. Amióta megcsináltattam, sokkal nagyobb az önbizalmam. De ezt a változást sokkal kevesebben veszik észre, mint azt, hogy megváltozott a hajszínem. Sokan azt hiszik barnára festettem, de ez az eredeti szín. Korábban volt befestve, igaz az egész ország szőkén ismert meg."

A sorozat kezdetén szőke hajjal láthatták a nézők Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Ilyen hosszú kihagyás után még sohasem tért vissza alapszereplő az Éjjel-nappal Budapest-be, és ahogy annak idején Rita körül forrt a levegő, úgy izgalmakban most sem lesz hiány a folytatásban" -mondta Világi Péter, az Éjjel-nappal Budapest sajtófőnöke.